A súlyemelés, Anélkül, hogy egy Edzés Partner a Titka, hogy az Épület az izomtömeget?

TestépítésTestépítés egy törekvés, hogy az igények jelentős súlyemelés, fegyelem, elhivatottságot, sokan úgy érzik, hogy a partner a hasonló célok javíthatja a mentális fókuszt, valamint a hatékonyság növelése, az egyes súlyemelő edzés. Ez az elmélet igaz, hogy sok, de van olyan is, aki valójában találni, hogy egyedül súlyemelő edzés olyan környezetet kell a fokozott elszántságot, következetességet, összehasonlítva támaszkodva egy súlyemelő edzés partner. Meglepően sok, ott vannak azok, akik úgy érzik, hogy a súlyemelés partnerek valójában gátolja a hosszú távú eredményeket, valamint képesek elérni, sokkal jobb zsírégető vagy izomépítő haladás egyedül, anélkül, hogy javára a súlyemelés partner.

Annak ellenére, hogy bizonyos súlyt, emelők, tapasztalt vágy, hogy a vonat segítségével egy barátom, helyüket az egyén, aki egy hasonló napi menetrend, aki elfogadja a vágy, hogy részt vegyen a megállapodott nap, minden héten, bizonyítani nehéz. Még akkor is, amikor megtalálni a potenciális jelöltet, úgy tűnik, a tapasztalat napirend konfliktusok, függetlenül attól, hogy jó szándékkal is lehet, hogy két látszólag kompatibilis a súlyemelőket valószínű, hogy találják magukat esélye. Továbbá, sok a súlyemelőket saját egyéni súlyemelés időpreferencia, egy érzés, több a feszültség, a reggeli órákban, megkezdése előtt a munkát napon, mások az érzés sokkal több, motivált intenzív súlyemelés munkamenet során délutáni vagy esti órákban. Ez ízlésbeli különbség természetesen teszi, hogy egy súlyemelő egy azonos állapotban, nehézkes.

Amellett, hogy a potenciális ütközés, hasonló célok van szükség, ami azt jelenti, hogy egy súlyemelő, aki szeretné, hogy készítsen jelentős izomnövekedést nem kényelmesen súly vonat, aki arra törekszik, zsírégetés, hang, mint a két gyakran elvégzi a különböző rutinok. Bár mindkét is a vonat ugyanabban az időben, mert az edzések lehet jelentősen eltérő, motiváló egyik a másik nélkül pazarlás jelentős időt közötti váltás, különböző súlyú lesz nehéz, de hamarosan, a két fogja találni, hogy a tapasztalat sokkal nagyobb hangsúlyt, intenzitása, amikor egyedül edzeni.

Még akkor is, ha mind a súlyemelőket ugyanolyan, izomépítés, fogyás céljait, a súlyt használni, minden egyes gyakorlat valószínűleg különböznek, néha drámai, a két testépítő partnerek fogja érezni, mint ha ők csere szabad súlyok a rács gyakrabban, mint amilyenek valójában képzés az izom növekedés, ami a túlzott edzés hossza. Súlyemelő edzés ülés válhat mentálisan kimerítő, amikor zavaró kezdődik, hogy kisajátítani edzésre, hogy drámai edzés súlya változik az egyes meghatározott miatt eltérő erőt szinten van egy gyors módja annak, bármely súlyemelő lesz elégedetlen együtt töltött idő minden súlyemelés ülésén.

Egy újabb útlezárás felé megtalálni az ideális súlyemelés partner edzés fel-alá járkáltam, mint valami kívánom, hogy gyorsan egy teljes súlyemelő edzés ülés látszólag a fény sebességével, míg mások úgy érzik, sokkal kényelmesebb a hosszabb pihenőidő. Ez létre fog hozni egy jelentős járkál konfliktus, valamint figyelembe véve, hogy fegyelmezett súlyzós edzés elég nehéz elviselni, amikor az összes környezeti változók tökéletes, képzelje el, amikor egy súlyemelés partner úgy dönt, hogy ő kívánja, hogy végre egy edzés olyan sebességgel, ami sértő! Ilyen esetben az, hogy a súlyemelő edzés lesz feleslegesen stresszes, aztán a két partner megpróbálja megtalálni a módját, hogy lemond a kötelezettség, hogy a vonat együtt annak érdekében, hogy megőrizze a józan eszét.

Végül

Függetlenül attól, hogy mennyire elkötelezett a két edzés partnerek lehet elérése felé izom épület, vagy a testzsír csökkentése, az esélye, hogy rendkívül magas, hogy az üres fecsegés beszivárog súlyzós edzés állítja, a hosszabb pihenőidő, majd az edzés önmagában, messze túl, mi van szükség. Meglepő módon, két súlyemelés partnerek lehet vitatni a témát, a sorozatok között pedig lehetővé teszi, az az időszak, ami látszólag olyan, jelentéktelen eléréséhez néhány perc, s a hosszú súlyemelő edzés az eredmény ismert, elszívja az összes motiváció, valamint a vágy, hogy a vonat. http://testmozgasmesek.info

Személy szerint én az vagyok, aki mindig is végzett a súlyemelő edzés ülés egyedül, majd találta ezt az, hogy a leghatásosabb módszer, de közben a ritka alkalommal edzettem együtt, vagy egy partner vagy egy csoport, nem emlékszem minden súlyemelő, hogy megkérdezted, hogy a vonat egy pillanatra az idő, azok a bizonyos edzés ülések partnerek voltak, nekem, jelentősen kevésbé intenzív, mint a normál súlyemelő edzés ülés, amikor én vagyok egyedül edzeni, akadály nélkül, a saját tempójában, a zenét szeretek, majd anélkül, hogy felesleges viták, amelyek kiterjesztik az edzés hossza meghaladja értelmi fenntartható szinten.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.