Samba Χορού Προπονήσεις και το Σώμα Χαρά: Τα Μυστικά για Υγεία και Ευτυχία

A Samba tánc edzés nem lehet két mondatok megszokták, hogy együtt nagyon gyakran. Ha valaha dolgozott ki, akkor néhány ötlet a fájdalom is társul, a hatalmas öröm, az elégedettség elérése a gyakorlat célja. Gondolkozott már azon, hogyan lehet, hogy az edzések több élvezetes?

Hogy élmény, szórakozás, izgalom időtartama a session, a gyakorlatot csinálsz már, hogy szórakoztató, izgalmas. Ezért zenehallgatás, amikor mi, az edzőteremben vagy aerobic segít nekünk azzal a feladattal, ezt az ismétlődő gyakorlatokat. Az értelemben, energia legyőzni segít tovább motivál minket. Az a fajta zene, amit használunk, nagyon fontos, jelentős szerepet játszik, mit érzünk, mit csinálunk. Ezért érthető, hogy válasszon egy fajta zene ez általában társított mozgalom – valami nehéz legyőzni a vezetés közbeni energia.

A Samba zene tele van a dob, a síp, energia.

SambaEz használt, mint egy farsangi tánc, szinte non-stop mozgását, hogy tényleg a munka, a verejték. Sokkal fontosabb, mint a fizikai hatások a tánc az a tény, hogy az energetikai mozog, vagy egy kellemes élmény, saját jogon. Ez arra ösztönzi a test a tudatosság. Ahogy egyre több a dallam, a tested a tánc akkor pompa, ahogy az izmokat egyre több tónusú, valamint az állóképességet növeli. Ezt kombinálva a hatása, hogy a kiadás endorfinok az a hangulat, meg elkezdi, hogy valahol mi Theresa Stevens hívásokat Test Öröm.

Test Öröm, sokkal több, mint egy feladat a fogalom, vagy egy tánc formájában.

Ez magában foglalja az egész test – elme, test, lélek – egy program, ami elősegíti az élvezet, ahogy a tested mozog, arra ösztönzi, hogy tisztában legyenek az öröm, ezt az érzést hoz létre. A Samba típusú mozgásokat használja vagy ellentétben sok más tánc formában, mert lehet gyakorolni egyedül, otthon, a tükör előtt.

A tanulás előnyeit egy tánc típusú lépések sorozata sokrétűek. A megterhelés a lépés alapját képezi a testmozgás. A tanulási folyamat, emlékeztetve, majd ismételje meg a lépéseket, mint egy formája, agytorna. A kiadás endorfinok, valamint az abból eredő árvíz öröm ténylegesen segít fittség, fogyni, fiatal maradjon.

Eltekintve attól, ahogy érzed, hogy bárki, aki valaha tanultak semmilyen táncot megmondja, hogy milyen hasznos, hogy van néhány lépésre a tarsolyában a esküvők, partik. Képzeljük csak el, hogy a tanulás egy Samba tánc edzés működhet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.